Alleva SP EQUILIBRIUM dog adult sensitive all breeds pork 2 kg

Neohodnotené

Alleva SP EQUILIBRIUM dog sensitive pork adult all breeds 2 kg

Kompletné krmivo pre všetky plemená dospelých psov

Zloženie: 
Bravčové mäso (35%) (z toho 80% sušené a 20% čerstvé), ryža (25%), hrachový škrob, živočíšne tuky, sušená repná dužina, rybí tuk, koreň čakanky (zdroj inulínu a FOS), sušené inaktivované pivovarské kvasnice (zdroj MOS), sušené ovocie a zelenina (čučoriedky 0,40%, brusnice 0,40%, jablká 0,20%, mrkva 0,20%), uhličitan vápenatý, glukozamín, chondroitín sulfát, šťava z juky

Dostupnosť Skladom
Kód: PH-OBC019595-68
€16,90
Alleva SP EQUILIBRIUM dog adult sensitive all breeds pork 2 kg
Neohodnotené

Alleva SP EQUILIBRIUM dog sensitive pork adult all breeds 2 kg

Kompletné krmivo pre všetky plemená dospelých psov

Zloženie: 
Bravčové mäso (35%) (z toho 80% sušené a 20% čerstvé), ryža (25%), hrachový škrob, živočíšne tuky, sušená repná dužina, rybí tuk, koreň čakanky (zdroj inulínu a FOS), sušené inaktivované pivovarské kvasnice (zdroj MOS), sušené ovocie a zelenina (čučoriedky 0,40%, brusnice 0,40%, jablká 0,20%, mrkva 0,20%), uhličitan vápenatý, glukozamín, chondroitín sulfát, šťava z juky.

Analytické zložky:
Bielkoviny 27,00%; tuky 17,00%; vláknina 2,00%; popol 6,50%; vápnik 1,50%; fosfor 1,00%; Omega-6 1,10%; Omega-3 0,40%; glukozamín 400mg/kg; chondroitín sulfát 350mg/kg.

Metabolizovateľná energia (CEN): 3927 kcal/kg; 16,5 MJ/kg.

Návod na podávanie:
Pozri tabuľku. Odporúča sa kŕmny prechod v trvaní jeden –dva  týždne, kedy sa postupne zvyšuje podiel nového krmiva a znižuje podiel pôvodne podávaného krmiva v kŕmnej dávke.

Uschovajte v uzatvorenom obale na suchom a chladnom mieste.

Vyrobené 18 mesiacov pred dátumom minimálnej trvanlivosti uvedenom na obale. Vyrobené zo surovín prednostne pochádzajúcich z Talianska, Francúzska a severnej Európy. Hmotnosť netto, odporúčané dávkovanie, dátum minimálnej trvanlivosti a číslo šarže : Pozri obal. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: